Lite beröm till mina spanskelever

Hej alla elever och vårdnadshavare!

Ville bara berömma er elever för era fina muntliga redovisningar igår och idag. Mycket kul att lyssna på era presentationer och det märktes att ni övat innan! Hoppas ni är lika stolta över er prestation som jag är!

¡Hasta luego!

/Anna

Det här inlägget postades i Ämnen, spanska, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lite beröm till mina spanskelever

1. Carola skriver:

När Minna skulle välja språk och kom hem och sa spanska var vi tveksamma…Hur skulle vi kunna hjälpa och stötta henne i ett språk som vi själva inte hade läst!? Men så mycket hon lärt sig denna termin och glädjen man ser när hon får kläm på orden och meningarna. Så all eloge till dig Anna för att du på ett uppenbarligen bra sätt lär ut och skapar en ”vill-lära-mer” känsla hos våra barn!

• AnnaL skriver:

Vad roligt att höra! Tycker själv att det är väldigt roligt att undervisa eleverna när de är så engagerade och visar så stor vilja att lära sig!