Till alla vårdnadshavare i åk7

Det är med visst vemod jag skriver detta inlägg.

Men nu är det så att jag har valt att ta ett nytt steg i livet/yrkeskarriären. Under jullovet fick jag ett jobberbjudande som jag valde att tacka ja till, vilket gör att jag bara kommer att vara kvar i ca en månad på skolan.

Mitt beslut grundar sig INTE i att jag vantrivdes med eleverna, utan det handlar om att jag nu kommer att arbeta på gymnasiet (vilket jag alltid har haft för avsikt att göra förr eller senare), samt att jag kommer att arbeta i min hemstad Malmö (mindre tid till och från arbetet).

Med andra ord så kommer jag att sakna eleverna, men ser fram emot min nya utmaning.

Jag kan tyvärr inte säga hur det kommer att bli med ersättare för mig, då ingenting är klart än, men tror att de kommer att lösa det på bästa sätt.

Niklas Gren