Veckoschema engelska

Hej alla elever och vårdnadshavare!

Under de närmsta veckorna fram till sportlovet och därefter kommer vi arbeta med ämnet skräck på engelska. För att få en överblick över vad vi kommer hitta på under lektionerna har jag gjort en liten veckoplanering fram till sportlovet (v.8).

Horror schedule year 7

På tisdagar/fredagar då ni elever är i 7:1/7:2 kommer vi arbeta med film och under onsdagarna då ni är i a, b, c kommer tiden främst ägnas åt gruppdiskussioner om böcker som ni själva kommer få välja.

Om ni elever vill skulle vi sedan längre fram i vår kanske kunna ha filmvisning/gala, där vi visar filmerna och delar ut pris till er elever. Men detta bestämmer ni givetvis själva:)

Hoppas på en spännande engelsktermin!

/Anna

Det här inlägget postades i Ämnen, Engelska, Uncategorized. Bokmärk permalänken.