SKOLJOGGEN 13/9

Skoljoggen är en manifestation för rörelseglädje och hälsa, men även till förmån för olika välgörenhetsändamål.

I år är det till förmån för Clowner utan Gränsers verksamhet som arbetar för att alla barn ska få vara barn och riktar sitt arbete mot barn på flykt. Tillsammans kan vi göra skillnad för de som behöver det allra mest!

Genom att skänka en ”Springslant” kan man bidra på ett positivt och givande vis. Det går bra att swisha valfri summa till 123-9011263, föra över pengar till bankkonto 8901-1, 924 972 903-0 (Swedbank), plusgiro: 901126-3 eller bankgiro: 901-1263.

Tyvärr samlas inte kontanter in detta året.

Onsdagen 13 september kommer alla elever på Emanuelskolan springa skoljoggen. Samling och uppvärmning kommer att ske kl 9.00 och 9.20 börjar löpningen. 10.20 ger de sig tillbaka till skolan och går enligt schema resterande del av dagen.

Eleverna i 9:an ges möjlighet att duscha efter löpningen, antingen på plats eller hemma. Tidpunkt då eleverna ska starta lektion igen meddelas senare.

//Lärarna åk 9

Det här inlägget postades i Idrott, Info hem. Bokmärk permalänken.