Mötesplats Emanuelskolan

Hej Vårdnadshavare.

Vi ser mycket fram emot att få mötas och diskutera framåt med er i vårt nya forum Mötesplats Emanuelskolan!

För att vi ska kunna genomföra detta på utsatt datum behöver vi två stycken representanter per klass. Några har redan anmält sitt intresse via mejl, men för att alla ska få chansen vill vi ge er utrymme att mötas i föräldragruppen och utse representanter från varje klass och samtidigt skapa en rutin för hur ni ska göra då ni vill ta in frågor som ska lyftas på Mötesplats Emanuelskolan. Daniel Jägestedt (Rektor), Fredrik Hedström (Bitr. Rektor), Malin Evnell (Arbetslagsledare Väst) och Paulin Jönsson (Arbetslagsledare Syd) kommer att vara med för att se till att alla hittar rätt, ni får själva föra mötet i föräldragruppen.

Utifrån mötet vill vi att ni har bestämt två representanter från varje klass, satt upp rutiner för hur representanterna ska samla in frågor från andra vårdnadshavare i klassen som
representanterna sedan mailar till daniel.jagestedt@sjobo.se. Finns tid får ni gärna samla in frågor inför första Mötesplats Emanuelskolan.

Vi har avsatt klassrum den 13 februari klockan 1700 för er att träffas, vi tänker oss cirka en timmes möte, senast 1815 behöver alla vara ute ur byggnaderna pga. larmet.

tider

Välkomna.