Inlämningar engelska

Hej alla elever och vårdnadshavare!

Vill bara påminna om att 11 elever för närvarande inte har bearbetat/lämnat in texter i engelska (brev och intervju). Detta innebär att jag för närvarande inte har underlag i engelska för dessa elever den här terminen och det är därför av största vikt att uppgifterna lämnas in. Jag har talat med samtliga, men fattas alltså fortfarande 11 inlämningar.

Vecka 10 (måndag 9:3, onsdag 9:2 och torsdag 9:1) är det presentation av tidslinjer så samtliga elever behöver förbereda sig för att tala om sin bok utifrån sin tidslinje i grupp och även lämna in sin mall i klassrummet innan presentationen. Är man inte närvarande under dessa dagar behöver man vara beredd att presentera nästa lektion man kommer.

Vänliga hälsningar,

Anna

Det här inlägget postades i Ämnen, Engelska, Uncategorized. Bokmärk permalänken.